banner
 
 
Kijk Op Workshop Natuur- en Landschapsfotografie
 

Voor wie is het bedoeld?
KijkOpFotografie organiseert een eendaagse workshop Natuur- en Landschapsfotografie. Het is bedoeld voor enthousiaste hobbyfotografen die in het bezit zijn van een digitale spiegelreflex- of systeemcamera en het gevoel hebben daar niet alles uit te halen. In overleg is het ook mogelijk met een hybride- of compactcamera mee te doen. Tezijnertijd zal een speciale dag voor compactcamera's gehouden worden.

Wat krijg je?
Met een groep van maximaal 8 mensen zullen we de Amsterdamse Waterleiding Duinen aandoen. Er zal rond 10:00 uur verzameld worden onder het genot van een kop koffie of thee met versnapering. Na een korte kennismaking en het doorspreken van de doelstelling van de dag gaan we wandelend de AWD in. Er zal tijd worden besteed aan de basis van fotografie waarbij afgestapt wordt van de automatische standen van de camera. Verder komen onderwerpen zoals het bepalen van een compositie, de juiste belichting, witbalans en informatie over apparatuur aan bod. Na afloop krijgen alle deelnemers een beknopte syllabus overhandigt welke als geheugensteuntje in de fototas kan worden meegenomen. Achteraf kunnen enkele foto’s worden toegestuurd waar feedback op wordt gegeven. Naar behoefte kan daarbij ook aandacht worden besteed aan digitale nabewerking.

Wat kost het?
De kosten voor deze dag zijn €50,=. Inclusief kopje koffie/thee met versnapering en de toegangskaart voor het gebied. Het parkeren kost €2,= en is voor eigen rekening.

Wanneer vindt het plaats?
KijkOpFotografie organiseert tot nader orde geen workshops op eigen intitiatief. Wil je echter op individuele basis, met een kleinere groep of op een andersoortige wijze onder begeleiding van een van ons tweeën op pad dan is dat mogelijk. Neem daarvoor contact met ons op via het contact-formulier.

Interesse?
Heb je interesse om deel te nemen aan de workshop of wil je op de wachtlijst geplaatst worden, meld je dan aan via het contact-formulier. Wij zullen vervolgens zo spoedig als mogelijk contact met je opnemen.

Voorproefje?
Op onze speciale "Kijk Op AWD" - Foto's is een selectie van foto's te zien uit de Amsterdamse Waterleiding Duinen. Klik hier om de Foto's te bekijken.

Klik hier om te lezen wat de deelnemers van onze workshop vinden.

collage
 
 
© Copyright 2010 - 2013 All Rights Reserved