banner
 
Kijk op ons
Het idee voor KijkOpFotografie is medio 2009 ontstaan. Na enkele jaren plaatsen van foto’s op de site Zoom.nl en het volgen van workshops en excursies, vonden wij het tijd voor een eigen plek op het internet. Het is ook een goed uithangbord voor onze workshop ‘Natuur- en Landschapsfotografie’. Wij hebben met name interesse voor deze discipline binnen de fotografie.
 

Kijk op Arko   Kijk op Marcel
Ik ben geboren in 1974, woon in Uden en werk in de gezondheidszorg. Mijn interesse voor fotografie is ontstaan in 2006 nadat ik voor de geboorte van mijn dochter een Nikon D50 had aangeschaft. Deze camera bleek enorm veel mogelijkheden te bieden, al snel begon ik andere onderwerpen vast te leggen. Na drie jaar ben ik overgestapt op de meer geavanceerde D300. Ik geniet van het trekken door de natuur en zoeken naar een interessant beeld. Ook de digitale nabewerking vind ik een leuk aspect van deze hobby. Zie mijn Zoom-profiel voor meer werk van mijn hand.
 
Ik ben geboren in 1969, woon in Beverwijk en werk in de staalindustrie. In 2006 ben ik begonnen met fotograferen met een compact camera en al snel overgestapt naar een hybride model. Ik heb veel opgestoken van het lidmaatschap van het blad Zoom.nl en de bijbehorende site. Fotografisch heb ik een brede interesse, op mijn Zoom-profiel kun je mijn ontwikkelingen tot nu toe zien. De hybride camera werd opgevolgd door de Nikon D80 en nu de Nikon D300s. Wensen blijven er altijd als je kijkt naar apparatuur. Maar bedenk wel, het is de fotograaf die de foto maakt.
 
 
 
© Copyright 2010 - 2013 All Rights Reserved