banner
 
Kijk op Websites
 
Onderhoudende korte video-tutorials over fotografie, camera’s en lenzen. Ze worden gepresenteerd met een hoge mate van humor en relativeringsvermogen en zijn daarmee zowel leerzaam als leuk (Engelstalig).
   
Naast algemene informatie en een forum, vind je hier met name een interessant aanbod van tweedehands fotoapparatuur van particulieren en winkels. Een goed alternatief voor meer algemene en grote advertentiesites zoals Marktplaats.
   
Toegankelijke nederlandstalige site voor de beginnende fotograaf. Hier is vrijwel alles over fotografie terug te vinden, inclusief videotutorials.
   
De website van de stichting Centrum voor Natuurfotografie is een kennis- en educatieplatform voor iedereen met interesse voor natuurfotografie. Er is ook een uitgebreid aanbod van natuurfotografie-reizen in het buitenland.
   
zoom.nl Zeer informatieve website waar aandacht besteed wordt aan de basisprincipes van fotografie en bewerking. Daarnaast wordt dieper ingegaan op de techniek en wordt de bezoeker op de hoogte gehouden van de laatste nieuwtjes.
   
zoom.nl Website waar (beginnende) fotografen foto's kunnen bekijken, plaatsen en beoordelen. De site heeft een community-achtige sfeer en bezit een weblog waar vragen gesteld kunnen worden.
 
photozone Een van de betere review-sites met informatie over spiegelreflexcamera's en met name uitgebreide beoordelingen van objectieven (Engelstalig).
 
slr gear Review-site met technische informatie en gebruikerservaringen over spiegelreflexcamera's, objectieven en accessoires (Engelstalig).
 
dpreview Site met zeer uitgebreide reviews van fotoapparatuur. Camera's kunnen op een eenvoudige manier met elkaar vergeleken worden. (Engelstalig).
 
zoom.nl Ken Rockwell heeft een uitgesproken mening waar je het niet mee eens hoeft te zijn. Hij zet echter aan tot kritisch denken en onderscheidt zich daarmee van andere sites. (Engelstalig).
 
© Copyright 2010 - 2013 All Rights Reserved