banner
 
Kijk op Publicaties
 
Opname van het stadhuis van Hamburg, gemaakt door Arko. Deze foto is geplaatst in de ANWB Goud reisgids Noord- en Midden Duitsland. De gids bevat talloze bezienswaardige steden, dorpen, landschappen, kastelen, musea, natuurgebieden en nog veel meer.
   
krijtmolen De Stichting Vakinformatie Siergewassen geeft het vakblad "Bloem en Blad" uit. Zij hebben ons benaderd met de vraag of we iets wilden vertellen over hoe je een website kan bouwen. In nummer 22 van november 2010 is het interview gepubliceerd. Met dank aan gastredacteur Ron de Vries.
   
krijtmolen Opname vanaf de vuurtoren van Marken tijdens het kruiende ijs, gemaakt door Arko. Deze foto is geplaatst in het blad 'Water, Land & Dijken', April 2010, nummer 7, bij een artikel over de de polder bij Marken.
   
krijtmolen In Amsterdam staat aan het Noord-Hollands kanaal de Krijtmolen d’Admiraal.
Arko is door de molenaar benaderd om enkele foto’s voor de officiële site te mogen gebruiken.
 
huize scheybeeck Huize Scheybeeck is het vroegere gemeentehuis van Beverwijk. Tegenwoordig wordt dit pand nog steeds gebruikt als trouwlocatie. Marcel is benaderd door het Cultuurhistorisch tijdschrift "Leesbaar Landschap". In het tijdschrift van mei 2008 is op pagina 29 de foto te zien.
 
paard van marken Het Paard van Marken is alom bekend en een gewild object voor fotografen en toeristen. Begin 2009 werd deze vuurtoren omgeven door kruiend ijs. Na contact met de bewoners van de vuurtoren werd Marcel gevraagd of ze een foto mochten gebruiken voor de Evenementenkalender van de Waterlandse kernen. Een soortgelijke foto is op Zoom.nl te vinden.
 
Dode boom Opname, gemaakt door Arko, van een dode boom op de Hoge Veluwe tijdens een workshop Natuurfotografie in september 2007. Deze foto is geplaatst in het blad Zoom.nl (nr 3) van Maart 2008 bij een artikel over scherpte.
 
Meerparel Opname, gemaakt door Marcel, van De Meerparel aan een bevroren Uitgeestermeer. Deze foto is geplaatst in het blad Zoom.nl (nr 4) van April 2009 bij een artikel over filters.
   
© Copyright 2010 - 2013 All Rights Reserved