banner
 
Kijk op Fotografen
 
pano arts Arjan Keers laat op zijn site zien dat je gewoon onder de rook van Almere
prachtige sfeervolle landschapsfoto's kunt maken. De opnames van bomen
verraden een goede en verrassende kijk op composities.
   
pano arts Deze site in opbouw van Peter Lambrichs is de moeite waard om in de gaten
te houden. Hij combineert zijn passie voor fotografie met schrijven. Veel informatie over de vastgelegde onderwerpen valt terug te vinden, met name flora en fauna.
   
pano arts In het digitale tijdperk is het bijzonder dat er nog mensen zijn die analoog fotograferen. Wanneer je dan ook nog eens een panorama-fotograaf bent,
moet je wel aparte foto's maken. Corné Arts is zo'n fotograaf.
 
daan roepman Daan Roepman is in onze ogen een gepassioneerd fotograaf die de techniek van de fotografie goed onder de knie heeft. Dat komt fraai tot uiting in zijn opnames. Voor ons een inspirerend voorbeeld.
 
ytos Yljas Roeper is een fotograaf die veel met opzetflitsers fotografeert. De workshop die we bij hem hebben gevolgd, was zeer leerzaam.
 
Peter Bolman Peter Bolman besteedt veel aandacht aan het zoeken naar de juiste plek, het juiste tijdstip en werkt voor een optimaal resultaat met filters. Al deze zaken zie je terug in zijn landschapsfoto's, die technisch van een hoog niveau zijn.
   
John De site van John laat zien dat hij een sterke voorliefde heeft voor landschapsfotografie. Hij maakt niet alleen fraaie opnames van bekende Hollandse landschappen, ook zijn reisfoto's zijn aansprekend.  
       
  Harald De portfolio van Harald bevat mooie natuur- en landschapsfoto's. Deze zijn technisch fraai uitgevoerd en kenmerken zich ook door goed doordachte composities. Dat maakt het bekijken van zijn werk zowel leuk als leerzaam.  
       
  Harald Frank Verhulst is een veelzijdig fotograaf. Zijn foto's weerspiegelen een goede kijk op composities. De variatie aan onderwerpen maakt het dan ook leuk om z'n werk te bekijken.  
       
  Harald Martin de Bock heeft een gevarieerde portfolio, maar zijn voorkeur gaat uit naar landschapsfotografie. De overeenkomst tussen zijn foto's is het contrastrijk zijn. Juist datgene maakt een foto vaak zo mooi.  
       
  Harald Robert Alderliefste is een bevlogen fotograaf die met veel geduld en goede voorbereiding zijn landschapsfoto's maakt. De opnames zijn stuk voor stuk van een technisch hoog niveau met een doordachte beeldopbouw en komen goed tot hun recht op zijn strakke site.  
       
  Harald Als er een fotograaf is die Limburg op z'n mooist laat zien dan is het wel Ton Reijnaerdts. Zijn werk bevat onder andere een overzicht van kastelen. Daarnaast ontbreekt het mooie landschap natuurlijk ook niet. Neem eens een kijkje op z'n site en ontdek nog veel meer.  
 
© Copyright 2010 - 2013 All Rights Reserved