banner
 
Kijk op Boeken
 
Verplichte kost voor zowel beginnende als gevorderde natuurfotografen. Een zeer compleet en met name praktisch werk dat verder gaat dan andere boeken. Zo wordt zelfs beschreven hoe in de natuur dieren te benaderen. Het is uitgegeven in opdracht van de stichting Centrum voor Natuurfotografie, op hun site vind je nog eens extra informatie dat niet in het boek kon worden opgenomen.
   
Een compact boek met een doordachte opbouw waarin de auteurs op een open manier beschrijven hoe zij als professional tot een goede foto komen. Aan de hand van voorbeeldfoto's passeren alle aspecten van landschaps- en architectuurfotografie de revue. Aan het einde van elk hoofdstuk staat een opdracht waarbij je wordt gemotiveerd om de opgedane kennis direct in de praktijk toe te passen.
   
Ruim 14 maanden hebben 69 natuurfotografen 48 landen bezocht voor het project 'Wild Wonders' om de natuur van Europa vast te leggen. Dit fotoboek is hiervan het resultaat. Het laat de fraaie biodiversiteit van ons continent zien, tevens zijn de opnames zeer inspirerend en leerzaam om te bekijken.
   
ruben smit Inspirerend en zeer leerzaam boek. Ruben Smit beschrijft op een aantrekkelijke en leesbare manier hoe hij de diverse facetten van de natuurfotografie benadert om uiteindelijk tot een mooi resultaat te komen.
 
scott kelby Scott Kelby schotelt de lezer op een speelse en overzichtelijk manier een 7-punten systeem voor waarmee foto’s worden verbeterd. Opnames die ogenschijnlijk mislukt zijn, bewerkt hij in Photoshop toch tot een mooi eindresultaat.
 
michael freeman Michael Freeman beschrijft in dit boek op een zeer praktische manier de verschillende facetten van de fotografie en hoe deze toegepast kunnen worden bij het maken van een foto.
 
Digitale Macrofotografie De titel "Digitale fotografie macro, de onmisbare gids voor het fotograferen van dichtbij" dekt eigenlijk de hele lading. In dit boek vol inspirerende voorbeeldfoto's beschrijft Lars Polder op een heldere en beknopte manier de basis van close-up fotografie. Naast de uitleg over apparatuur en techniek wordt ook aandacht besteed aan composities van de meest populaire macro-onderwerpen.
 
Digitale Macrofotografie De "Digitale Fotografie Bijbel" is een zeer compleet naslagwerk wat eigenlijk niet zou mogen ontbreken in de boekenkast. Michael Freeman beschijft op een zeer toegankelijk manier de meeste facetten van de digitale fotografie. Daarbij maakt hij ook een uitstapje naar fotobewerking en wijkt af van de bestaande regels. Kortom een aanrader voor iedere beginnende maar ook iets meer gevorderde fotograaf.
 
© Copyright 2010 - 2013 All Rights Reserved